αδ

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013: Πόλη αντί σχολής στο μηχανογραφικό

Βάσεις 2013: Πόλη αντί σχολής στο μηχανογραφικό


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή» φαίνεται πως οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων προτίμησαν περισσότερο την πόλη που θα φοιτήσουν παρά την σχολή που τους αρέσει.


Αυτό αποτυπώνεται στα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων ενώ από τα στοιχεία προκύπτον σημαντικές διαφορές στη ζήτηση σχολών σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.


Ωστόσο αναφέρεται πως υπάρχει μια γενική πτώση των βάσεων 2013, η οποία ξεκινάει από 150 μόρια σε περιζήτητες σχολές, χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερες πτώσεις σε τμήματα με μικρότερη ζήτηση.


Τα πεδία λοιπόν:


1ο Πεδίο: Η Νομική παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος σε αντίθεση με τα παιδαγωγικά τμήματα τα οποία υποχωρούν σημαντικά λόγω του παγώματος προσλήψεων στη δημόσια εκπαίδευση.

2ο Πεδίο: Διαπιστώνεται εντυπωσιακή στροφή σε σχολές γεωτεχνολογικού τομέα (γεωπονία, αξιοποίηση φυσικών πόρων) εξαιτίας της αλλαγής οικονομικού μοντέλου, ενώ σχολές όπως Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας παρουσιάζουν άνοδο καθώς παρέχουν ευρύτητα επαγγελματικών διόδων.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013 έως και 1000 μόρια κάτω σε σχολές χαμηλής ζήτησης

Βάσεις 2013 έως και 1000 μόρια κάτω σε σχολές χαμηλής ζήτησης

Σημαντική θα είναι η πτώση στις βάσεις 2013, που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 1000 μόρια σε Σχολές χαμηλής ζήτησης, δείχνουν οι τελευταίες προβλέψεις για τις βάσεις 2013 για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

 Οπως εκτιμά ο διευθυντής των φροντιστηρίων Ομόκεντρο Αντώνης Φλωρόπουλος στα ΝΕΑ, το ρεύμα είναι τόσο ισχυρό, που αναμένεται να συμπαρασύρει όλες τις βάσεις προς τα κάτω.

 Από την πτώση στις βάσεις 2013 δεν γλιτώνουν ούτε οι περιζήτητες Σχολές που μέχρι τώρα αποτελούσαν το «κάστρο», όπως είναι οι Νομικές, οι Ιατρικές και οι Πολυτεχνικές. Στις Σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μάλιστα, αναμένεται πτώση στις βάσεις 2013 μέχρι και 350 μόρια.

Για την εκτίμηση των βάσεων, όπως εξηγεί ο κ. Φλωρόπουλος, ελήφθησαν υπόψη η κλιμάκωση του γενικού βαθμού πρόσβασης, οι επιδόσεις των υποψηφίων στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας, αλλά και η μεταβολή των προσφερόμενων θέσεων εισαγωγής.

Ωστόσο, απρόβλεπτος παράγοντας παραμένει η σειρά προτίμησης των ίδιων των υποψηφίων. Πάντως, το υπουργείο Παιδείας φαίνεται να δουλεύει ασταμάτητα προκειμένου τα αποτελέσματα να δοθούν στη δημοσιότητα λίγο μετά τις 20 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα Βάσεις 2013


Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Ιστορική βουτιά στις βάσεις 2013

Ιστορική βουτιά στις βάσεις 2013
Τα τελευταία στοιχεία από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων στο υπουργείο Παιδείας επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των βαθμολογητών
Χιλιάδες οικογένειες στην καρδιά του καλοκαιριού έχουν μόνο ένα θέμα συζήτησης: την πορεία των βάσεων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Τα μηχανογραφικά δελτία έχουν κατατεθεί και όλοι πλέον αναμένουν το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής, για να διαπιστώσουν αν θα αποκτήσουν την πολυπόθητη φοιτητική ιδιότητα.

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι οι βάσεις στα περισσότερα τμήματα των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων θα σημειώσουν βουτιά, πιάνοντας ιστορικά χαμηλά σε φυσικομαθηματικές, ιατρικές, πολυτεχνικές και οικονομικές σχολές. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι ειδικοί κάνουν λόγο για πτώση των βάσεων ακόμα και 500 μόρια στις περιζήτητες Ιατρικές, ενώ όσον αφορά στις πολυτεχνικές σχολές, η πτώση θα αγγίξει ακόμα και τα 1.000 μόρια.

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013 : Ανα πεδίο προβλέψεις

Βάσεις 2013 πως θα είναι οι βάσεις ανα πεδίο

 Η χαμηλότερη πτήση της δεκαετίας θα είναι η φετινή για τις βάσεις 2013 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 
Πρώτη φορά θα δούμε περιζήτητες σχολές της Ανώτατης Εκπαίδευσης να ανοίγουν τις πόρτες τους σε υποψηφίους με βαθμολογίες κάτω από το 19. 
 την έκπληξη φέτος αναμένεται να κάνει η Ιατρική Αθήνας, που ακολουθούσε πάντα σταθερή και ανοδική τροχιά με σημείο αναφοράς το 19,5, αλλά και το «πρώτο των πρώτων» για πολλά χρόνια, το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας, που άγγιζε σχεδόν πάντα το 19. 

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013: Πτώση εως και 700 μόρια

Η πτώση των βάσεων θα φτάσει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τα 700 μόρια.
Η θεαματικότερη «βουτιά» αναμένεται στις Οικονομικές και Πολυτεχνικές Σχολές, ενώ σε τμήματα του 1ου και του 3ου επιστημονικού πεδίου, όπως Νομικά, Ιατρικά και Φαρμακευτικά, η πτώση θα σταματήσει στα 300 μόρια.
Αντίθετα, σε αρκετές Στρατιωτικές Σχολές, εξαιτίας των λιγοστών θέσεων και της υψηλής ζήτησης από τους υποψηφίους, θα ανέβει ο πήχης.
1ο Επιστημονικό Πεδίο
Πτώση έως 300 μόρια στις Νομικές. Αυξομειώσεις στα Παιδαγωγικά
2ο Επιστημονικό Πεδίο
Υποχωρούν έως 500 μόρια οι Φυσικομαθηματικές σχολές και τα τμήματα Χημείας
3ο Επιστημονικό Πεδίο
Χαμηλώνουν οι βάσεις έως 300 μόρια σε Ιατρικές, Φαρμακευτικές και Κτηνιατρικές
4ο Επιστημονικό Πεδίο
Θεαματική πτώση έως και 600 μόρια στην πλειονότητα των Πολυτεχνικών
5ο Επιστημονικό Πεδίο
«Βουτιά» έως 700 μόρια σε Οικονομικά τμήματα. «Αντέχουν» οι Στρατιωτικές

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013: ποιες οι νέες εκτιμήσεις ανά πεδίο

Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2013; Διαβάστε ποιες είναι οι νέες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2013 ανά επιστημονικό πεδίο.
Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες μαθητές και γονείς εν” όψει της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2013 και στις 12 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των μηχανογραφικών.

Αναλύοντας κάποιος τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μπορεί να συμπεράνει τα εξής για τις βάσεις 2013:

1ο Επιστημονικό Πεδίο: Αναμένεται πτώση των βάσεων σε Νομικές, Φιλολογικές και Ψυχολογίας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), με δεδομένο πως στα Αρχαία Ελληνικά, σημειώθηκε μεγάλο ποσοστό αποτυχίας.

2ο Επιστημονικό Πεδίο: Η εισαγωγή στις Φυσικομαθηματικές σχολές θα είναι ευκολότερη, μιας και τα μαθηματικά θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην πτώση των βάσεων 2013

3ο Επιστημονικό Πεδίο: Σε μία από τις λίγες χρονιές που θα συμβεί αυτό, τα μόρια εισαγωγής στις Ιατρικές Σχολές είναι κάτω από 19.000. Πτώση θα υπάρξει στις βάσεις 2013 και στα τμήματα Φαρμακευτικής – Οδοντιατρικής

4ο Επιστημονικό Πεδίο: Οι Πολυτεχνικές Σχολές αναμένεται να καταγράψουν σημαντική μείωση στα μόρια που απαιτούνται για εισαγωγή.

5ο Επιστημονικό Πεδίο: Τα Οικονομικά τμήματα των Πανεπιστημίων θα καταγράψουν σημαντικές πτώσεις στον πήχη εισαγωγής, γεγονός που αντανακλάται και από το μόλις 18.69% που αρίστευσε στο μάθημα βαρύτητας του πεδίου (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας).

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών, οι εκτιμήσεις για τις βάσεις, δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις βάσεις 2013.

Ο μοναδικός παράγοντας διαμόρφωσης των βάσεων 2013 που παραμένει άγνωστος είναι οι προτιμήσεις των υποψηφίων.
Είναι οι χαμηλότεροι βαθμοί που απαιτήθηκαν για την είσοδο στις πιο περιζήτητες πύλες της ανώτατης εκπαίδευσης την τελευταία δεκαετία, στη διάρκεια της οποίας το Μετσόβιο σκαρφάλωσε στο 19 και η Ιατρική κάλπαζε ασυγκράτητη προς το 19,5.


Βάσεις 2013: προβλέψεις πριν την ανακοίνωση

Ποιες είναι οι τελευταίες προβλέψεις πριν την ανακοίνωση των βάσεων 2013; Διαβάστε ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν την διαμόρφωση των βάσεων 2013.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη διαμόρφωση των βάσεων 2013 είναι ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων, οι επιδόσεις των υποψηφίων και φυσικά οι επιθυμίες που θα εκφράσουν μέσα από τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Φέτος ο αριθμός των εισακτέων άλλαξε πολύ μετά την εφαρμογή του σχεδίου Αθηνά που συρρίκνωσε τα ΤΕΙ με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι ισορροπίες, να μειωθούν οι θέσεις στις θεωρητικές σχολές και να αυξηθούν στις θετικές.

Αδικημένοι θα είναι οι μαθητές των τεχνικών και επαγγελματικών λυκείων, αφού διεκδικούν θέσεις μόνο στα ΤΕΙ με ποσοστό 21%.

Το σημαντικότερο λόγο όμως για τη μεγάλη πτώση που θα σημειώσουν οι βάσεις 2013 είναι το γεγονός ότι φέτος οι επιδόσεις των μαθητών ήταν οι χειρότερες που έχουν καταγραφεί από το 2003.

Πάντως αστάθμητος παράγοντας είναι οι επιθυμίες των ίδιων των μαθητών που παρουσιάζουν ήδη μεταβολές.

Έτσι από το 1ο πεδίο παρατηρείται μαζική στροφή στις νομικές σχολές από τις παιδαγωγικές που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, ενώ στο 4ο πεδίο οι υποψήφιοι στρέφουν την πλάτη στις σχολές πολιτικών μηχανικών και επιλέγουν ειδικότητες όπως οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και οι μηχανολόγοι.

Στο 5ο πεδίο τέλος σημειώνεται μείωση του αριθμού των υποψηφίων που επιλέγουν τις αστυνομικές σχολές.

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013: Τελευταία μέρα για τα μηχανογραφικά δελτία

Βάσεις 2013: Τελευταία μέρα για τα μηχανογραφικά δελτία

Μέχρι και σημερα Παρασκευή μπορούν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο στην ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Παιδείας.


Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση, όπου μπορούν να βρουν τον αριθμό εισακτέων, βάσεις παλιότερων ετών, συχνές ερωτήσεις και το έντυπο Μηχανογραφικού Δελτίου με τις οδηγίες του.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2013: Υποχώρηση στις βάσεις 2013


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2013: Υποχώρηση στις βάσεις 2013 


Ποια είναι η τάση των βάσεων σε όλες τις σχολές Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων. Ποιες σχολές θα κινηθούν ανοδικά
Οι προβλέψεις βασίζονται στα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων που δόθηκαν πριν από λίγες ημέρες από το υπουργείο Παιδείας σε συνδυασμό με την ανακατανομή των θέσεων εισακτέων.
Η εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής δείχνει γενικευμένη πτώση των βάσεων εισαγωγής η οποία συμπαρασύρει και την πλειονότητα των περιζήτητων / υψηλόβαθμων τμημάτων.
Οι χειρότερες επιδόσεις σε 15 από τα 22 μαθήματα των Πανελλαδικών οδηγούν σε υποχώρηση των βάσεων σε σχολές όπως οι Νομικές, Ιατρικές, Πολυτεχνικές, Οικονομικές, Φυσικομαθητικές κ.ά.

Βάσεις 2013: εκτίμηση ανά επιστημονικό πεδίο

Πού θα κυμανθούν οι βάσεις 2013 ανά επιστημονικό πεδίο; Διαβάστε τις αναμενόμενες βάσεις 2013 στις σχολές ανά επιστημονικό πεδίο.

Οι αναμενόμενες βάσεις του 2013 προκύπτουν από τα στατιστικά των επιδόσεων των υποψηφίων ανά μάθημα, αλλά και από τις προτιμήσεις τους με βάση τα στοιχεία των προηγούμενων ετών, κυρίως για τις περιζήτητες σχολές. Παράλληλα, στις εκτιμήσεις ελήφθησαν υπόψη και οι διαγραφόμενες τάσεις, όπως επί παραδείγματι η μείωση της ζήτησης των Παιδαγωγικών Σπουδών.

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013 προβλέψεις για σχολές που απαιτούν ειδικά μαθήματα


Βάσεις 2013 προβλέψεις για σχολές που απαιτούν ειδικά μαθήματα

Αλλαγές στις βάσεις 2013 για την εισαγωγή σε 49 τμήματα που για να εισαχθούν οι υποψήφιοι εξεταζονται σε ειδικά μαθήματα φέρνουν οι επιδόσεις των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2013, που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, από τα 9 ειδικά μαθήματα στα 5 αυξάνονται οι αριστούχοι αλλά και οι υποψήφιοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν τη βάση του 10. Περισσότεροι αριστούχοι καταγράφονται στο Ελεύθερο Σχέδιο, στα Αγγλικά, στα Γερμανικά, στην Αρμονία αλλά και στον Ελεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Βάσεις 2013 : Εκτιμήσεις πίνακες

Βάσεις 2013 : Εκτιμήσεις πίνακες 


ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2012 ΒΑΣΕΙΣ 2012 ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΑΣΕΩΝ 2013
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 80
ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 40 15952
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 225 19709
ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 105 72 16014
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 125 100 20740
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 110 95 17653
ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 105 80 11143
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 105 120 15927
ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ 110 90 13530
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ 230 220 14318
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & Μ.Μ.Ε. 115 60 18102
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ) 140 220 14548
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΡΡΕΣ) 115 100 13116
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 130 110 16647
ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΥ 200 180 18314
ΘΕΑΤΡΟΥ 65 50 14735
ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 215 230 11527
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 190 180 19003
ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 160 200 16524
ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 75 80 6580
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 75 60 14686
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 80 70 18091
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 160 150 16157
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 100 70 13279
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 100 80 18161
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 55 50 11932
ΝΟΜΙΚΗΣ 365 350 18715
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 80 75 18450
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 310 320 15568
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 210 200 17415
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 90 65 16322
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 175 210 10424
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 130 130 16354
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 160 130 17529
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ 90 80 18324
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 220 230 17745
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ 160 170 16432
ΦΥΣΙΚΗΣ 180 170 15626
ΧΗΜΕΙΑΣ 150 130 15806
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 105 75 17184
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 150 150 18184
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 105 60 14416
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ 110 90 13363
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ 80 50 13321
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 80 40 16225
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 140 130 14037
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 80 50 15573
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 150 150 10.724
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 105 80 18615
ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ. ΠΕΡΙΒΑΛ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 120 90 9263
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 200 14600
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 160 290 12514
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ 140 155 13163
ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛ. ΥΠ. 185 265 16520
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 120 115 18504
ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ 170 190 12723
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 125 100 14127
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 85 60 14621
ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ 100 90 17023
ΝΟΜΙΚΗΣ 400 480 18276
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 230
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 160 260 14506
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 160 150 16191
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 160
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 160
ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ 115 135 11359
ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 205 250 19709
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 120 100 17908
ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 125 200 11928
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 105 120 13397
ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 110 90 13687
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ 125 120 16816
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 125 110 18414
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 130 170 15615
ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 75 60 14387
ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 215 310 11535
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 170 160 19170
ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 75 90 10991
ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 180 200 17074
ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 75 80 9507
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 175 150 10924
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 260 250 15945
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 125 110 13645
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 65 90 6465
ΝΟΜΙΚΗΣ 415 400 18879
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 120 115 16592
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 90 85 18553
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 320 310 15298
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 190 200 17731
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 170 160 16829
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 230 260 16395
ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 65 50 13510
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ 110 100 18299
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 290 320 17781
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 230 300 16661
ΦΥΣΙΚΗΣ 190 185 16399
ΧΗΜΕΙΑΣ 100 85 16852
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 125 110 18115
ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 95 80 13229
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 115 90 16442
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 125 100 21669
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 160 140 15861
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΥ 235 230 18914
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ 95 70 15524
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 120 110 18759
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 85 60 18461
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 140 130 18184
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 145 120 17716
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΙΣΤΟΡΙΑΣ 140 130 12306
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 75 80 7352
ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡ. & ΔΙΕΡ/ΝΕΙΑΣ 115 75 19543
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 130 80 12738
ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ 75 70 12387
ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ 115 110 10619
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 130 120 15717
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 145 120 17824
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 230 200 17914
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 140 110 16517
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 210 190 16970
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 250 240 17178
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 190 175 15537
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 110 70 14638
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ 170 160 8078
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 230 220 12387
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 110 100 12107
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 80 70 9311
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 210 200 12385
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ 140 170 10764
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ 95 100 11273
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 130 130 10570
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 115 90 10514
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 190 175 11328
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 105 80 11783
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 130 115 12973
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 160 210 13847
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 80 70 10297
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 115 135 10514
ΜΑΘΗMΑΤΙΚΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 160
ΜΑΘΗMΑΤΙΚΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ - ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 160
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 85
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 110 70 13644
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 120 100 15838
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 140 140 14743
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 130 140 13276
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 105 80 19613
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 90 80 16559
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 130 100 11805
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 110 70 13444
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 130 120 13586
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 145
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 80 65 18656
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 95 110 14551
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 70 50 17768
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 100 70
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 115 85 17081
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 180 150 14951
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 130 135 16410
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 105 100 16674
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 115 120 14838
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 160
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ 110
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 100 75 16756
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ 110 100 16343
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 130 125 18656
ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 210 290 14234
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 260 190 13853
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ 130 120 11422
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 160
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 210 180 14757
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 190 230 15916
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 210 200 14325
ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 100
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 210 280 15861
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 250 250 14821
ΦΥΣΙΚΗΣ 180 145 13930
ΧΗΜΕΙΑΣ 170 150 14777
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 120 105 16852
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ 130 100 11003
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 140 130 13308
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 110 105 18578
ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 150 170 13402
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ 130 165 12006
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 230 200 14030
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 170 170 15319
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 145 150 13604
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 160 190 11571
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 150 180 15114
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 170 190 12553
ΦΥΣΙΚΗΣ 155 145 13721
ΧΗΜΕΙΑΣ 110 95 14806
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 140 145 17626
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 160 190 13486
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 160 100 12833
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 155 70 15796
ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 150 120 14974
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 120 90 17284
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 170 100 15378
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 140 110 17858
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 55 40 17908
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 230 200 16752
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 340 200 16012
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 115 90 20020
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ 120 105 17197
ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ 150 140 12203
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 120
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ 90
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 220 190 14100
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 140
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 110 100 11370
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ 140 180 14609
ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΥ 245 225 17600
ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 85 80 11783
ΙΑΤΡΙΚΗΣ 150 145 18824
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 270 270 14203
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 185 170 15719
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 140 155 17344
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 240 230 14623
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 160 190 16376
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 180 160 17003
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ 130 125 18128
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 230 15845
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ 150 185 13387
ΦΥΣΙΚΗΣ 185 175 14433
ΧΗΜΕΙΑΣ 150 125 15250
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 135 105 16603
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 125 100 15136
ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 140 150 16904
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 180 150 16475
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 250 240 15881
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 270 260 16001
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 140 130 15025
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 210 180 14619
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ 150 120 17018
ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 165 155 14156
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 95 90 11344
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ 125 120 13036
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 125 120 12745
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 130 120 14644
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 160 130 13811
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 120 100 9939
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 140
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 105 90 13337
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 115 100 14509
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤIΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 230 280 14677
ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 150 140 17074
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 130 120 17182
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 125 130 14110
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 130 110 14245
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ 140 160 15419
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 190 180 14429
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ 160 160 15197
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 130 120 18204
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 100 85 18921
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧ. & ΜΗΧ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 160 130 15475
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ 105 80 12428
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 155 130 14280
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 115 90 14352
ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ 80 85 12520
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 70 40 18041
ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ 70 40 13985
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ 80 40 14989
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 50 60 9432
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΨΑΛΤΙΚΗΣ 50 30 9873
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 50 30 8592
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΨΑΛΤΙΚΗΣ 80 30 9527
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 60 30 8452
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧ. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ 50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 70 30 9003
ΤΕΙ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 120 120 12719
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 100 100 12105
ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ 100 80 15223
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 150 160 10696
ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 100 100 14001
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150 200 13131
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ 80 80 13945
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕ 100 95 12132
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 135 120 13082
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕ 120 135 10109
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 100 150 13113
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 110 100 11253
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 80
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 100 140 8143
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 200
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100 90 15935
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 100
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 100 120 8450
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ 80 80 11725
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 80
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 80 80 11110
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ 80 80 10806
ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 100 85 13526
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 100 85 12815
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100 85 15518
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 85 85 17045
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 85 85 11135
ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 100
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 100 85 14654
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ 100
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕ 100
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕ 85 85 12020
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 100
ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 85 85 11221
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 180
ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 100 85 13784
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ 100 85 11310
ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ 100 85 13439
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 100 85 14949
ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 100
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 60 50 14461
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 100 95 12163
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ 85 85 12081
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 85 85 16215
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 85 10640
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 85 85 13828
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 85 85 12845
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 85 90 12597
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 100
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 100
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 85
ΤΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 130
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 130
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 150
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 140
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 150
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ 100
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕ 100
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 150
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 150 9236
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100 80 14790
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 150
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 130 10017
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 150 180 12050
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100 140 9839
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ 120
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 150
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100 130 14579
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) 150 240 10950
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) 180
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 130 175 7181
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150 100 9870
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ 100 70 12479
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 150
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 150
ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕ 150
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕ 120 140 6578
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ 110
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ 110 130 6685
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) 150 100 8145
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 100
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 100
ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 75 150 9984
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150 300 7740
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 100 220 7203
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 100 220 11556
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 100
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 130
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 100 100
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 100
ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ 100 90 12934
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 160 8201
ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 100 180 12480
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150 280 10956
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 150 200 10039
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 180 8965
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 135
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΛΑΡΙΣΑ) 100
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΤΡΙΚΑΛΑ) 100
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΤΕ 100 80 7274
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 130 140 9377
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 150
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 100 160 9815
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 100
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 100 90 6659
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 125 50 6684
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕ 80
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ 80 90 6924
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 130 40 7309
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 130
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 150
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 130
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 120
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 110
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ 100
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 80
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 80
ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ 100 120 11830
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 140 7455
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 100
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΤΕ 100 100 7441
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 120
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ 120 110 7769
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 120 180 11118
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 150
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) 150 150 9442
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 85
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 85
ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100 90 11256
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100 100 10867
ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 80 125 8714
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150 140 13971
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕ 100 100 11770
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡ. ΥΠ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕ 120 150 11977
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100 100 12364
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 100 100 11879
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 100 120 13432
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙXΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 100 50 10055
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150 100 8261
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 135 200 7634
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 100 140 8841
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 135
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 130
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 100
ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 120 100 7002
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 150
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 130
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 200 7834
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120 160 8069
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 150
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕ 120
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ 150 200 9050
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕ 120
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 120
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 150
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 100
ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΣΤΕ)
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 60 5191
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 50 50 4304

πηγη :ethnos